dimanche 6 avril 2008

Afierwsi sto Alef

idou i agapimenimas papia, vevea afti edw den einai to montelo 'Paris', alla pistevw kai i Sonia Rykiel mas kanei!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

-to pio modato kai trendy sex toy, apo tin Nathalie, 2002

5 commentaires:

alef a dit…

Μπονζούρ και Μπονσουά που λέει και η μαντάμ Σουσού στο χωριό μας! Καλησπέρα, Danone, agapimeni! Kalotaxido to kainourgio sou blog, θα μπαίνω για να σου λέω μπονζούρ και μπονσουά κάθε μέρα! Μέχρι να συμπληρωθεί το εικοσαήμερο και να έρθεις εδώ! Απίθανη η πάπια και έχω την εντύπωση πως πρόκειται για την πιο ωραία αφιέρωση! Κανείς ως τώρα δεν μου είχε αφιερώσει κάτι τόσο γλυκό, αύριο ανεβάζω ποστ, στο αφιερώνω κι ανταποδίδω! Για απόψε που με έκανες τόσο χαρούμενη και τόσο ευτυχισμένη! Πολλά φιλιά στον Νικόλα και στην Μυρτώ και απ' εδώ και στο εξής άλεφ, πάπια για μας θα σημαίνει!
Σμουτς πολλά πολλά και ξαναμπονσουά! σας ασπάζομαι άπαντες, άλεφ!

zero a dit…

Καλοριζικο το νεο μπλογκ.

zero a dit…

Και αφου ξεκινας με αφιερωση στο alef δεν μπορει παρα να τα πας καλα.
Ειναι τσεκαρισμενο αυτο.

alef a dit…

@ zero> Ax zero, δεν μπορείς να φανταστείς περί ποίου αξιολάτρευτου πλάσματος πρόκειται! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές στην Δανάη!
@ Danone, το link προσεχώς, άλεφ αναλφάβητο αναμένει "Εαρινή Συμφωνία". Μαζί με τα... μεξικάνικα φαγάκια θα έχει και μαθήματα γαλλικής το Πάσχα, ναι? Φιλάκια λέμε!

danone a dit…

@zero> efxaristw poly!
@alef> mathimata gallikis kai meksikaniko prepei na tairiazoun poly, e? as to tsekaroume gia na sigoureftoume lew, xixi. filakia!